ERFARENHET, ÄRLIGHET OCH PRESTIGELÖSHET

 

Välkommen till Aqua power AB – Din Partner för Professionell Vattenbilning i Göteborg!

Sedan vår grundande år 2004 har Aqua power varit en pålitlig aktör inom vattenbilningsbranschen i Göteborg. Under ledning av vår VD, Eitan Hatzofe, har vi vuxit och utvecklats genom att hålla fast vid våra grundläggande värderingar: prestigelöshet, ärlighet och erfarenhet.

Prestigelöshet genomsyrar allt vi gör. Oavsett storlek eller omfattning på projektet, strävar vi alltid efter att samarbeta nära med våra kunder. Vi förstår att varje projekt är unikt och att våra kunders visioner och behov är centrala för framgången. Genom att lyssna och lära från våra kunder skapar vi skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

Ärlighet är grunden för vårt rykte och vårt förtroende hos våra kunder. När du väljer Aqua power som din vattenbilningspartner kan du vara säker på att du kommer att få ärliga rekommendationer, tydlig kommunikation och pålitliga resultat.

Erfarenhet är vår styrka och vår drivkraft. Med årtionden av samlad erfarenhet inom vattenbilnings-området har vårt team den kompetens som krävs för att hantera alla utmaningar som kan uppstå. Vi har sett olika projekt, från enklare uppdrag till mer komplexa projekt.

Vi är stolta över att vara en del av Göteborgs affärsgemenskap och att ha bidragit till stadens utveckling genom våra tjänster.

 

 

 

VI ÄR EN DEL AV ELEDA GROUP

 

Vi ingår i Eleda Group som är en anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i organisationen. Eleda Group är idag cirka 2400 medarbetare.